Soulcoaching - Praktijk voor Healing en Coaching, Zeist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Soulcoaching

Leven in het licht van je ziel, jouw licht laten schijnen, jouw waarheid leven, is de uitnodiging en het doel van het leven. Je rust dan in de ruimte waarin alles zich manifesteert en je lichaam wordt doorstroomd met deze hogere frequenties tot diep in je cellen. Je bent in lijn met wie je werkelijk bent en laat je leiden door de onvoorwaardelijke liefde in je hart.

Oude patronen en overtuigingen komen daarmee ook aan het licht. Het bewust worden van wat je overtuigingen zijn, het verhaal over wat je denkt dat waar is is belangrijk omdat je vanuit deze aannames je leven gecreëerd hebt. Ook is het belangrijk te voelen waar dit in je lichaam vast is gaan zitten en waar het niet stroomt.

Deze belemmeringen zijn er om van te leren en nodigen je uit om los te laten wat jou niet meer dient en alle aspecten van jezelf te omarmen en thuis te laten komen in de liefdevolle ruimte van je hart. Naarmate je de belemmeringen herkent en omarmt, lossen ze op en gaat de energie weer stromen en manifesteert jouw liefde, licht en waarheid zich. Je leven wordt een afspiegeling van wie je werkelijk bent en wat jij als uniek mens tot uitdrukking wilt brengen.

De coaching staat voor mij niet los van de healing en vullen elkaar perfect aan.
“Veel van onze diepste overtuigingen zijn onderbewust
en beginnen vóór ons zevende jaar,
wanneer ons brein ons toestaat de ideeën van anderen te absorberen.”

Gregg Braden

 
©JV-Webdesign 2020
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu