- Praktijk voor Healing en Coaching, Zeist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Soul Body Fusion®

Wat is Soul Body Fusion®?

Deze bijzondere healingtechniek is oorspronkelijk ontwikkeld door Jonette Crowley. De Soul Body Fusion verbindt de energie van je Hoger Zelf( vaak Ziel genoemd) met het lichaam. Deze versmelting (fusion) van je Hoger Zelf en lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven.

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt.
Het is een energetisch proces, dat werkt door middel van intentie en resonantie en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Hoewel de meesten van ons een verlangen hebben om het hoogste van onszelf te leven, houden onze gewoonten, overtuigingen en geschiedenis ons klein en zijn lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een vollediger perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.
Soul Body Fusion® is niet alleen een instrument voor genezing maar ook voor het manifesteren van steeds verder ontwikkelende niveaus van bewustzijn. Het helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op het hoogste wat op dat moment voor jou haalbaar is. Dit betekent dat je meer en meer bezieling brengt in je lichaam en in je leven; steeds meer gaat stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde.

We zitten tijdens de healing tegenover elkaar en spreken de intentie uit dat de hoogste frequentie van je ziel kan samensmelten met de frequentie van je lichaam. Ik raak losjes je vingers aan en zeg af en toe iets om de aandacht in het lichaam en bij het proces van activeren te houden. Jij kan wel of niet uitspreken wat je ervaart tijdens de sessie. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Er is dan een korte pauze, waarna we nog 10 minuten zo zitten.
"Stilte is het element
waarin grote dingen
zichzelf vormgeven"

Thomas Carlyle
 
©JV-Webdesign 2020
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu