Healing - Praktijk voor Healing en Coaching, Zeist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Healing

Healing vindt plaats wanneer je hart zich opent voor het licht van je ziel, je ware wezen. Wees open en stil weet dat liefde is wie je bent en alles wat jou niet meer dient nu losgelaten mag worden.

Eén zijn en afgestemd zijn op de Bron van al dat is, de kern van je wezen en wie je werkelijk bent,  en alles wat daar niet mee resoneert in liefde loslaten, is wat healing beoogd. Het laat je samensmelten met het hoogste in jezelf en dit belichamen. Dan kun je gaan leven en creëren vanuit deze vrije staat van bewustzijn.

Ik werk o.a. met de 12 chakra's, waarvan 5 transcendente chakra's die wij nu in de vijfde dimensie  ter beschikking hebben. Nu de aarde in een transitie is naar de vijfde dimensie, een hogere trilling van bewustzijn, is het belangrijk dat we op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau afgestemd zijn op het licht van bewustzijn.

Ik stem me tijdens de healing af op de hoogste frequentie die op dat moment mogelijk is en voel de energie door en om me heen stromen. Door deze afstemming voel ik jouw energie en neem ik waar wat er in jouw lichaam plaatsvindt.  Ik help je af te stemmen op het licht van je ziel en deze hogere frequentie van licht en liefde tot in het diepst van je cellen te verwelkomen.
Ik  ervaar tijdens de healing de aanwezigheid van Engelen en andere Lichtwezens die ons helpen het hoogste in onszelf te gaan leven en wat niet meer past los te laten.  Ik zie deze lichtwezens als hogere uitdrukkingsvormen van licht en liefde die ons helpen vanuit hogere dimensies. Vanuit de Eenheid, het Absolute niveau, zijn het delen/aspecten van onszelf en is er geen scheiding tussen deze lichtwezens en onszelf.

Oude energieën, overtuigingen, gedachten en emoties die je niet meer dienen en tot diep in je cellen zijn opgeslagen, kunnen nu losgelaten en getransformeerd worden. Het is jouw keuze om in liefdevolle aandacht deze oude pijn en overtuigingen los te laten en te accepteren wat nu aanwezig is in je lichaam en je leven. Dan kan het helen en kun je je aandacht richten op het licht en de liefde die je bent en deze hogere staat van bewustzijn gaan leven.

In liefde zijn wie je bent, afgestemd op de Bron, helpt je aanwezig te blijven ook als er om je heen chaos is.  Het is een uitdaging om in deze tijd van grote veranderingen niet mee te gaan in oude gedachtenpatronen in het driedimensionale bewustzijn, maar wakker te zijn en de wereld te helpen naar een  hogere bewustzijn te gaan.  Luisteren naar de stem van je hart en  je hierdoor laten leiden en doen wat voor jou en je omgeving, de mensen, de dieren, de natuur, de aarde en het grotere geheel het allerbeste is.  Laat de dichtheid oplossen en ga voluit in je licht staan en straal. En als het even niet lukt, dan keer je naar binnen en vindt de weg weer terug. Dat is de uitdaging.  Het is een keuze. Alles wordt geboren in Liefde, in Eenheid.  

In deze periode van corona en de anderhalve meter samenleving, heb ik mijn healing aangepast. Ik werk vanuit mijn stoel en jij zit op een stoel of ligt op de behandeltafel, wat jij prettig vindt. Met mijn woorden en stem begeleid ik je en laat je zijn bij waar ik op dat moment in je lichaam vanuit een hoge frequentie van licht aan het werk ben. Deze healing is net zo krachtig als dat ik je aanraak.
Healing op afstand geef ik al lange tijd en werkt net als de healing live heel diepgaand.

Inmiddels werk ik ook weer tijdens de healing met aanraking terwijl ik een mondkapje op heb. Het is aan jou waar je je prettig bij voelt.“Als je eenmaal beseft dat de weg het doel is

en dat je altijd onderweg bent,

niet om een doel te bereiken
maar om te genieten van de schoonheid
en de wijsheid ervan,

wordt het leven niet langer een taak,
en wordt het natuurlijk en eenvoudig,
een extase op zichzelf...”

Sri Nisargadatta Maharaj

 
©JV-Webdesign 2020
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu